Selecteer een pagina

Assortiment

Wij verkopen de beste Hollandse kaas, buitenlandse kaas uit diverse landen en noten uit onze eigen branderij. Aangevuld met geselecteerde wijnen, olijven en chocolade.

Kaas

Wij verkopen een prachtig assortiment natuurgerijpte kaas uit de Beemster polder, aangevuld met diverse kaassoorten uit onze regio. Kaas met en zonder kruiden! Daarnaast vindt u bij ons vele ambachtelijke boerenkazen. Een rijk assortiment buitenlandse kaas uit diverse landen maakt ons assortiment compleet.

Noten

Dagelijks branden wij de lekkerste noten vers voor u. Puur of in een heerlijke mix, waarvan de Mix van de Graaff het meest populair is. Drie soorten pinda’s aangevuld met cashewnoten en pecannoten. Wilt u een luxe notenmelange? Kies dan voor de Gouden Eeuw mix met alle notensoorten, inclusief macadamia’s en pecannoten. De kruidige variant, de V.O.C. mix, mag er trouwens ook zijn!

Wijn

Samen met het Neerlands Wijnhuis hebben wij een compact assortiment wijnen samengesteld van prima kwaliteit.

Albèrt bonbons

Wij verkopen met trots het grootste assortiment Albert Bonbons van West-Friesland. Ambachtelijk gepresenteerd en te koop in cadeauverpakking of zelf uit te zoeken voor eigen gebruik.